Over mij

Cees_Paalvast_2011Mijn passie voor het timmervak was al vroeg duidelijk. Van jongs af aan wist ik dat ik timmerman wilde worden. Ik heb mij via diverse opleidingen geschoold en in de praktijk veel ervaring opgedaan bij een groot aannemersbedrijf, later ook bij een kleinere aannemer in de particuliere sector.

2010 was voor mij het jaar om voor mijzelf te beginnen als zelfstandig ondernemer te Maassluis. Diverse opdrachtgevers in het Rijnmondgebied weten mij sindsdien te vinden.

Ik vind het belangrijk om goed werk te leveren en ik ben pas tevreden als ook de opdrachtgever tevreden is. Vandaar dat ik kwaliteit in mijn bedrijfslogo heb staan en werk volgens de uitvoeringsvoorwaarden van de VLOK.

Ik ben trots dat ik als vakman een grote diversiteit aan opdrachten kan uitvoeren. Van tegelwerk tot het plaatsen van kozijnen, van dakkapel tot badkamerrenovatie. Ik vind het heerlijk werk en doe dit met veel plezier. Ook wanneer men een kast op maat wenst of andere aanpassingen in of om het huis is men bij mij aan het goede adres.

Cees Paalvast